скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Christmas Day  : 
😥
2.
Christmas Day  : 
3.
Day after Christmas  : 


Визначте період
..в Hong Kong
сьогодні, четвер, 8 грудень, 2022

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 342 / 365
робочий день року : 232 / 246
приурочувати (UTC +01) : 23:54
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:54

UTC
-09
Alaska
13:54

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:54

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:54

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:54

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:54

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:54

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:54

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:54

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:54

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:54

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:54 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:54 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:39 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:54 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:54 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:54 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:54 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:54 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ZH 
груд.

08
23:54
UTC +01
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel